Ontmoetingsruimte De Kwakel

Planning oplevering: 2018

Ontmoetingsruimte De Kwakel

Opdrachtgever:

Elora BV Vastgoed

Architect:

TPS BV

Locatie:

De Poelweg De Kwakel

Planning start bouw:

2018

Informatie

Aan de Poelweg in De Kwakel wordt door TPS een ontmoetingsruimte gerealiseerd ten behoeve van arbeidsmigranten die reeds verblijven in woningen aan de Poelweg.

In de ontmoetingsruimte wordt een sportschool gemaakt en een ruimte waar de omwonenden hun verjaardag kunnen vieren of gezellig met elkaar kunnen vertoeven. 

Avantor gaat huren in het voormalige pand van Medisize

Avantor Fluid Handling B.V. gaat vanaf 1 juli 2021 het voormalige pand van Midisize aan de Edisonstraat 1 in Hillegom betrekken. Avantor is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de biofarmaceutische sector, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid, en geavanceerde technologieen en toegepaste materialen.

 

TPS BV heeft de coordinatie in opdracht gekregen van de verbouwing van het bestaande pand naar een moderne verstiging van dit beursgenoteerde bedrijf. Marcel van Steenbergen is bij TPS BV vrijgemaakt om er voor zorg te dragen dat vanaf 1 juli 2021 Avantor deels kan functioneren in het verbouwde bedrijfspand en vanaf 1 september voor 100% kan produceren.