Bezuidenhoutseweg in Den Haag

Planning oplevering: november 2018

Bezuidenhoutseweg in Den Haag

Opdrachtgever:

Famillio Verda

Architect:

TPS BV

Locatie:

Bezuidenhoutseweg 251 en 253 in Den Haag

Planning start bouw:

november 2018

Informatie

De panden Bezuidenhoutseweg 251 en 253 in Den Haag worden verbouwd tot 7 appartementen. Het ontwerp is geraliseerd door TPS BV en de aanvraag omgevingsvergunning is in februari 2018 door TPS BV ingediend. De vergunning is inmiddels verleend en is de verbouwing gestart.

Avantor gaat huren in het voormalige pand van Medisize

Avantor Fluid Handling B.V. gaat vanaf 1 juli 2021 het voormalige pand van Midisize aan de Edisonstraat 1 in Hillegom betrekken. Avantor is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de biofarmaceutische sector, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid, en geavanceerde technologieen en toegepaste materialen.

 

TPS BV heeft de coordinatie in opdracht gekregen van de verbouwing van het bestaande pand naar een moderne verstiging van dit beursgenoteerde bedrijf. Marcel van Steenbergen is bij TPS BV vrijgemaakt om er voor zorg te dragen dat vanaf 1 juli 2021 Avantor deels kan functioneren in het verbouwde bedrijfspand en vanaf 1 september voor 100% kan produceren.