Parallelweg

Planning oplevering: aug 2020

Parallelweg

Opdrachtgever:

SVH

Architect:

Lijbers Architect

Locatie:

Parallelweg, Hillegom

Planning start bouw:

aug 2020

Informatie

De Stichting Volkshuisvesting Hillegom (SVH) is een initiatief van TPS met als doel woningen te ontwikkelen die, zonder winstoogmerk, aangeboden worden aan Hillegommers. De kosten van de ontwikkeling van de woningbouwplannen wordt op een vernieuwende wijze laag gehouden waardoor de verkoopprijs c.q. de huurprijs aantrekkelijk blijft voor de onderkant van de markt. De verkoopprijs bedraagt vanaf € 170.000 V.O.N.

Het bouwplan van 18 hofjeswoningen op de locatie Parallelweg 101 in Hillegom heeft recentelijk de omgevingsvergunning gekregen. Deze woningen staan vanaf heden te koop bij Koppers Makelaardij in Hillegom. Informatie kan ook worden verkregen bij TPS (Totaalproject van Steenbergen) aan de Satellietbaan 15a te Hillegom.

Avantor gaat huren in het voormalige pand van Medisize

Avantor Fluid Handling B.V. gaat vanaf 1 juli 2021 het voormalige pand van Midisize aan de Edisonstraat 1 in Hillegom betrekken. Avantor is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de biofarmaceutische sector, de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid, en geavanceerde technologieen en toegepaste materialen.

 

TPS BV heeft de coordinatie in opdracht gekregen van de verbouwing van het bestaande pand naar een moderne verstiging van dit beursgenoteerde bedrijf. Marcel van Steenbergen is bij TPS BV vrijgemaakt om er voor zorg te dragen dat vanaf 1 juli 2021 Avantor deels kan functioneren in het verbouwde bedrijfspand en vanaf 1 september voor 100% kan produceren.